Welkom bij de Community

Word onderdeel van de community

Maak kennis met onze huurders en partners. Een community vol met enthousiaste ondernemers, pioneers en creatievelingen die bezig zijn om de wereld een stukje beter te maken. Als onderdeel van onze community willen we je inspireren om nét even een extra duurzame stap te zetten. Sluit jij je bij ons aan?

Dopper

De eerste huurder van Oceans strijd tegen plastic in de Oceaan. Dopper is de herbruikbare waterfles die wegwerpflesjes overbodig maakt. Lees het interview met CEO Virginia over haar ervaringen in Oceans.

Great Place To Work

Great Place To Work helpt organisaties met onderzoek, advies en certificering. Het resultaat bepaald of een organisatie een Great Place To Work is. Of Oceans zichzelf een GPTW mag noemen? Je leest het hieronder.

Kukuru

In KUKURU gaat Giel iedere week in gesprek met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit. KUKURU staat voor kort, groots en innerguru (innerlijke drijfveer). De gesprekken zijn dan ook gebaseerd op de thema’s spiritualiteit, mindset, zelfontwikkeling, lifestyle, beweging, ademhaling en nog veel meer! Met KUKURU willen we je niet vertellen wat je moet doen, maar wat je kán doen!

FieldLab Circular Packaging

Nadat een verpakking in de recyclebak is afgedankt wordt deze helaas nog niet altijd gerecycled tot nieuwe grondstof. Deze stichting zet het betreffende merkbedrijf aan tafel met de afvalindustrie en zorgt voor een oplossing zodat het wél gebeurt.

Talent Acquisition Network 

Talent Acquisition Network is een samenwerking van gespecialiseerde Talent Acquisition partners en recruitment specialisten die altijd de perfecte koppeling tussen professional en bedrijf maken. Zij adviseren, introduceren en zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek komen.

Bureau Baken

Bureau Baken is ontstaan vanuit een vernieuwende kijk op de zorg en het onderwijs. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring op (leidinggevende) posities in deze sectoren hebben zij een frisse blik op inrichtingsvraagstukken en verandertrajecten. Wat ze daar gezien en geleerd hebben zie je terug in de dienstverlening van werving & selectie, interimmanagement en organisatieadvies.

HollandDrive

 Als Creatieve Sidekick bedenkt en ontwerpt Henk de Rooij campagnes, logo’s, brochures boeken en nog veel meer. Als een van de eerste huurders is Henk niet meer weg te denken uit Oceans.

KlimaatLab

KlimaatLab zijn specialisten in het creëren van draagvlak voor de energietransitie, ruimtelijke ontwikkeling en maatschappelijke uitdagingen.

NieuwBestuur

NieuwBestuur is een kennisplatform gericht op nieuwe governance modellen op weg naar een duurzame en inclusieve toekomst. Mildred Hofkes schut hiermee de conservatieve bestuurskamers wakker.

MotherOfSpace

MotherOfSpace (M.O.S.) ontwikkelt en her-ontwikkelt vastgoed, vooral woningen, kantoren en winkelcentra. M.O.S. doet dat voor eigen rekening en risico en ook voor- en met- anderen zoals family offices, investeerders. M.O.S. werkt met een klein team en een ruime schil aan partners &specialisten en vormt per project een uniek team voor die opgave.

Avital Arts Agency

Yoni is zowel International Performing Arts Manager als Performing Artist. Hij heeft Avital Arts Agency opgericht, een podiumkunstenbureau waaronder hij zowel de wereldberoemde Kibbutz Contemporary Dance Company als The Revolution Orchestra internationaal vertegenwoordig. Ook beheerd en treed hij internationaal op met zijn eigen internationale wereldmuziekgroep The Shuk als zanger en instrumentalist.

Partners van Oceans

Dopper

Dopper tekent contract en is eerste huurder van Oceans.

Great Place To Work

Oceans is een kantoor voor de toekomst waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en hele goede energie hangt

Dopper

“Werken in Oceans heeft ons echt naar een nieuw niveau gebracht. Niet alleen door de prettige omgeving, maar ook omdat het ons in staat stelt om mensen te ontmoeten in het pand die dezelfde visie hebben.”

Lees meer over

Dopper

Just Diggit

“Werken in Oceans heeft ons echt naar een nieuw niveau gebracht. Niet alleen door de prettige omgeving, maar ook omdat het ons in staat stelt om mensen te ontmoeten in het pand die dezelfde visie hebben.”

Lees meer over

Just Diggit