Welkom bij de Community

Word onderdeel van de community

Maak kennis met onze huurders en partners. Een community vol met enthousiaste ondernemers, pioneers en creatievelingen die bezig zijn om de wereld een stukje beter te maken. Als onderdeel van onze community willen we je inspireren om nét even een extra duurzame stap te zetten. Sluit jij je bij ons aan?

Dopper

De eerste huurder van Oceans strijd tegen plastic in de Oceaan. Dopper is de herbruikbare waterfles die wegwerpflesjes overbodig maakt. Lees het interview met CEO Virginia over haar ervaringen in Oceans.

Great Place To Work

Great Place To Work is helpt organisaties met onderzoek, advies en certificering. Het resultaat bepaald of een organisatie een Great Place To Work is. Of Oceans zichzelf een GPTW mag noemen? Je leest het hieronder.

Frank About Tea

Frank About Tea is eerlijk over thee.Ze gaan rechtstreeks naar de plantages om daar s’werelds beste theeën van de theeproducenten in te kopen. Minder stappen maakt de thee 100% traceerbaar.

Fliteboard

Surfen zonder wind of golven. Met een Fliteboard vlieg je over het water en ervaar je een nieuwe vorm van vrijheid. Hoe Fliteboard Oceans ervaart? Ze voelen zich als een vis in het water!

KlimaatLab

KlimaatLab zijn specialisten in het creëren van draagvlak voor de energietransitie, ruimtelijke ontwikkeling en maatschappelijke uitdagingen.

NieuwBestuur

NieuwBestuur is een kennisplatform gericht op nieuwe governance modellen op weg naar een duurzame en inclusieve toekomst. Mildred Hofkes schut hiermee de conservatieve bestuurskamers wakker.

HollandDrive

Als Creatieve Sidekick bedenkt en ontwerpt Henk de Rooij campagnes, logo’s, brochures boeken en nog veel meer. Als een van de eerste huurders is Henk niet meer weg te denken uit Oceans.

Multiply By Two

Danielle Vogelenzang helpt IT-organisaties met het ontwikkelen en implementeren van hun sales- en marketing aanpak. Multiply By Two staat voor groei en helpt ondernemers hun omzet te verdubbelen. Organisaties richten zich vaak alleen op online marketing om leads te generen, maar missen het gehele plaatje.

De Diabetes Coach

De diagnose diabetes komt met een keuze; Ga je hier onder leiden of word je hier sterker door? Tobias bundelt zijn ervaring (o.a 7 x Nederlands kampioen in judo) onderbouwd met wetenschap en direct toepasbaar in een 3-maanden coachingprogramma. Voor sporters met diabetes type-1.

FieldLab Circular Packaging

Nadat een verpakking in de recyclebak is afgedankt wordt deze helaas nog niet altijd gerecycled tot nieuwe grondstof. Deze stichting zet het betreffende merkbedrijf aan tafel met de afvalindustrie en zorgt voor een oplossing zodat het wél gebeurt.

Partners van Oceans

Dopper

Dopper tekent contract en is eerste huurder van Oceans.

Great Place To Work

Oceans is een kantoor voor de toekomst waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en hele goede energie hangt

Dopper

“Werken in Oceans heeft ons echt naar een nieuw niveau gebracht. Niet alleen door de prettige omgeving, maar ook omdat het ons in staat stelt om mensen te ontmoeten in het pand die dezelfde visie hebben.”

Lees meer over

Dopper

Just Diggit

“Werken in Oceans heeft ons echt naar een nieuw niveau gebracht. Niet alleen door de prettige omgeving, maar ook omdat het ons in staat stelt om mensen te ontmoeten in het pand die dezelfde visie hebben.”

Lees meer over

Just Diggit