Samen zorgen we voor een
golfbeweging van impact.

Oceans Haarlem - Locatie Interieur - 20200915 - Cindy van Rees - Compressed - DSC_1043

Onze missie

We inspireren om een beweging op gang te brengen.

Een beweging begint heel klein, maar wordt steeds groter als ideeën worden gedeeld. Zo zorgen we voor een golfbeweging van impact die steeds groter wordt.

Bij Oceans zorgen we voor golfbewegingen door mensen in contact te brengen. Met elkaar, de natuur en zichzelf. Door mensen onder te dompelen in een energieke omgeving, worden ze onderdeel van een beweging die groter is dan zichzelf. Samen zetten we stappen vooruit. Stappen naar een wereld waar openheid, samenwerking en bewustzijn de standaard is.

We inspireren bedrijven om op een meer flexibele manier te gaan werken en bij elkaar te komen om de vooruitgang te versnellen.

Het concept

Oceans bestaat uit vier verdiepingen met een eigen verhaal.

Oceans is gevestigd in een oud monumentaal pand dat bestaat uit vier verdiepingen.

Het begint allemaal in de kelder, oftewel: The Undercurrent. De plek waar ideeën kunnen worden bedacht in de vergaderruimtes.

De ideeën kunnen worden besproken en verder ontwikkeld op de begane grond. Mama Gaia is het plantaardig restaurant dat eten en drinken serveert geïnspireerd op moeder natuur. Overdag is het restaurant open voor lunch en ontbijt voor huurders en bezoekers.

Is het tijd om de ideeën uit te werken? Op Dunes level op verdieping 1, 2 en 3 zijn vaste en flexibele werkplekken te huur. Hier kun je in alle rust werken aan de uitvoering van een plan.

Goede ideeën moeten gedeeld worden met de wereld, en niet binnen de muren van Oceans blijven. Ideeën moeten de wereld worden ingestuurd. Verder dan onze toekomstige dakkas waar verse groentes worden verbouwd: The Galaxy.

Geschiedenis van het pand

Het monumentale pand is verbouwd en opgeknapt.

Oceans is gevestigd in een oud monumentaal pand aan de Gonnetstraat 26 in Haarlem. In 1937 werd het pand gebouwd en jarenlang gebruikt als laboratorium. In 2019 is het gebouw gekocht door Oceans en verbouwd. Er zijn veel originele elementen terug te zien in het pand. De ramen zijn gerestaureerd, opnieuw geverfd en klaargemaakt voor de volgende 100 jaar. De oude laboratorium deuren zijn teruggeplaatst in het pand en de stenen van het gebouw zijn gereinigd, maar niet helemaal afgespoten. Het stof is eraf gehaald, maar de historie is nog zichtbaar.

COVID-19

Oceans is een coronaproof werkomgeving.

Oceans is volledig ingericht en aangepast om afstand te kunnen houden. Alle bureau’s staan op veilige afstand naast elkaar en de regels van het RIVM worden nageleefd. Looproutes zijn ingericht en desinfectie is aanwezig op alle verdiepingen.

Het lucht ventilatiesysteem is Oceans is zeer geavanceerd. Onderzoek heeft aangetoond dat het 99% van de onderzochte bacteriën en virussen uit de lucht haalt, waaronder het coronavirus. De lucht in het pand is schoner dan de lucht die binnenkomt als er ramen open worden gezet. Samen met onze partners Ionair zorgen we ervoor dat iedereen die Oceans binnenstapt natuurlijk zuivere lucht inademt.

Vacatures

Solliciteer bij Oceans

Wij zijn op zoek naar talent om ons team te komen versterken. Solliciteer en word onderdeel van ons start-up team.

Floormanager Mama Gaia

Floormanager Zorg jij voor een glimlach op het gezicht bij al jouw gasten? Ben jij niet vies van lekker doorwerken? Breng jij veel plezier in...

Lees meer

Koks en keukenhandjes

Koks en keukenhandjes Mama Gaia zoekt koks en handjes voor in de keuken! Mama Gaia is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde koks die ons...

Lees meer

Mare van Oosterhout

Hospitality manager

Mare staat aan het hoofd van Mama Gaia en zorgt ervoor dat jij een heerlijke avond hebt in Mama Gaia. Na gewerkt te hebben in veel standtenten was de link naar Oceans snel gelegd.

Emmy Nannes

Marketing & Communication Executive

Als Marketing & Communicatie executive is Emmy bezig om het concept en verhaal van Oceans naar buiten te brengen. Want mooie plannen en ideeën moeten met de wereld worden gedeeld.

Tjitske Reukers

Sales

Tjitske onze Sales Manager is een duizendpoot die je overal tegen zult komen. Met jarenlange ervaring het vastgoed van Curaçao tot aan New York. Interesse om te huren? Neem contact op met Tjitske!

Noa Oerlemans

Facility stagiair

Als stagiair facility is Noa overal in het pand te vinden. Onze Noa brengt een glimlach op het gezicht van onze gasten en weet alles tot in de puntjes te verzorgen.

Merijn Everaarts

Founder

Merijn is de drijvende kracht achter de visie en ideeën van Oceans. Vanuit Merijn zijn de golven van impact ontstaan toen hij met Dopper op zoek ging naar een inspirerende werkomgeving.