Samen zorgen we voor een
golfbeweging van impact.

Oceans Haarlem - Locatie Interieur - 20200915 - Cindy van Rees - Compressed - DSC_1043

Onze missie

We inspireren om een beweging op gang te brengen.

Een beweging begint heel klein, maar wordt steeds groter als ideeën worden gedeeld. Zo zorgen we voor een golfbeweging van impact die steeds groter wordt.

Bij Oceans zorgen we voor golfbewegingen door mensen in contact te brengen. Met elkaar, de natuur en zichzelf. Door mensen onder te dompelen in een energieke omgeving, worden ze onderdeel van een beweging die groter is dan zichzelf. Samen zetten we stappen vooruit. Stappen naar een wereld waar openheid, samenwerking en bewustzijn de standaard is.

We inspireren bedrijven om op een meer flexibele manier te gaan werken en bij elkaar te komen om de vooruitgang te versnellen.

Het concept

Oceans bestaat uit vier verdiepingen met een eigen verhaal.

Oceans is gevestigd in een oud monumentaal pand dat bestaat uit vier verdiepingen.

Het begint allemaal in de kelder, oftewel: The Undercurrent. De plek waar ideeën kunnen worden bedacht in de vergaderruimtes.

De ideeën kunnen worden besproken en verder ontwikkeld op de begane grond. Mama Gaia is het plantaardig restaurant dat eten en drinken serveert geïnspireerd op moeder natuur. Overdag is het restaurant open voor lunch en ontbijt voor huurders en bezoekers.

Is het tijd om de ideeën uit te werken? Op Dunes level op verdieping 1, 2 en 3 zijn vaste en flexibele werkplekken te huur. Hier kun je in alle rust werken aan de uitvoering van een plan.

Goede ideeën moeten gedeeld worden met de wereld, en niet binnen de muren van Oceans blijven.

Geschiedenis van het pand

Het monumentale pand is verbouwd en opgeknapt.

Oceans is gevestigd in een oud monumentaal pand aan de Gonnetstraat 26 in Haarlem. In 1937 werd het pand gebouwd en jarenlang gebruikt als laboratorium. In 2019 is het gebouw gekocht door Oceans en verbouwd. Er zijn veel originele elementen terug te zien in het pand. De ramen zijn gerestaureerd, opnieuw geverfd en klaargemaakt voor de volgende 100 jaar. De oude laboratorium deuren zijn teruggeplaatst in het pand en de stenen van het gebouw zijn gereinigd, maar niet helemaal afgespoten. Het stof is eraf gehaald, maar de historie is nog zichtbaar.

Ontmoet het

Mama Gaia & Oceans team

Mama Gaia - Team Photography - 20200820 - Cindy van Rees - HR-12-DSC_8117

Merijn Everaarts

Founder

Merijn is de drijvende kracht achter de visie en ideeën van Oceans. Vanuit Merijn zijn de golven van impact ontstaan toen hij met Dopper op zoek ging naar een inspirerende werkomgeving.

Mama Gaia - Team Photography - 20200820 - Cindy van Rees - Compressed-4-DSC_7974

Tjitske Reukers

General Manager

Tjitske is een duizendpoot die je overal tegen zult komen. Ze heeft jarenlange ervaring in het vastgoed van Curaçao tot aan New York. Interesse om te huren? Neem contact op met Tjitske!

 
IMG_6236

Larissa van Heel

Restaurant Manager

Onze ster op de vloer. Als bedrijfsleider in het restaurant zorgt zij er voor dat alles op rolletjes verloopt voor de gasten en onze huurders. Wil je een event bij ons organiseren? Laat dat maar aan Larissa over. Zij zal er voor zorgen dat dit naar wens geregeld wordt.